Monday, 13 de August de 2018

O melhor bolo de cenoura com chocolate – VEGANO!

5 Comments

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  1. Larissa
    13 de August de 2018 - 13:11

    Que legal, Juliana!

    Sigo a página faz muito tenpo, quase desde o começo, acho que 2011 ou 2012. Já fiz muitas receitas, mas não tenho feito mais exatamente depois de me tornar vegetariana e diminuir muito o consumo de derivados.

    Esse final de semana já vou fazer esse bolo! Obrigada :)

  2. Chris Ribeiro
    14 de August de 2018 - 00:56

    Oi, Ju! Essa torta lembra bem um brownie. Né?
    Apesar de não aparecer muito por aqui, já acompanho o seu blog há alguns anos. Não sou muito de comentar mas sou inscrita e recebo tudo no meu e-mail. Quero agradecer e parabenizar vc pelo blog. Eu amo suas postagens e vc já me salvou algumas vezes no meio das minhas dúvidas, rs. Gratidão. Além disso, com sua sensibilidade e bom gosto, fica difícil não ficar fã à primeira vista. Desejo vida longa e próspera ao Cupcakeando e eu vou atrás, aplaudindo e babando nas receitas!
    Beijo grande e fica com Deus.

    • 06 de March de 2019 - 07:41

      Chris, obrigada pelas palavras lindas :) Espero que o Cupcakeando não acabe mesmo hihihi…
      Então, eu acho esse bolo com textura de bolo mesmo, ele não é exatamente um brownie. Mas ele é bem molhadinho e mais úmido que muitos bolos, então tem gente que achou ele “empapado”. Pra mim, não ficou, mas vai do costume de cada um de como é um bolo de cenoura. Testa em casa :)

  3. Chris Ribeiro
    14 de August de 2018 - 00:57

    Oi, Ju! Essa torta lembra bem um brownie. Né?
    Apesar de não aparecer muito por aqui, já acompanho o seu blog há alguns anos. Não sou muito de comentar mas sou inscrita e recebo tudo no meu e-mail. Quero agradecer e parabenizar vc pelo blog. Eu amo suas postagens e vc já me salvou algumas vezes no meio das minhas dúvidas, rs. Gratidão. Além disso, com sua sensibilidade e bom gosto, fica difícil não ficar fã à primeira vista. Desejo vida longa e próspera ao Cupcakeando e eu vou atrás, aplaudindo e babando nas receitas!
    Beijo grande e fica com Deus.

  4. Chris Ribeiro
    14 de August de 2018 - 01:33

    Daí a pessoa nunca comenta e quando decide comentar, posta o comentário da torta búlgara no post do bolo de cenoura… Entendeu agora pq eu não apareço??

Juliana Morgado

I’m a journalist with more passions than time can allow me to have. I have found in the kitchen my paradise, my resting place after a long and exhausting day. It’s my addiction, really. Not only cupcakes but anything that I find interesting, challenging or fun to do. Despite the blog’s name, it’s not all about cupcakes. I love cooking risotto, of all kinds, and I simply love any recipe with cheese.

Cupcakeando’s History

I’m not sure when or why I started to cook. My memories are of my mother putting me in the kitchen and teaching Brazilian white rice and her awesome pomodoro sauce for spaghetti, with fresh tomatoes just the way only she can do. All I know in the kitchen I’ve learned by one way: practice. My recipes are created from my head and implemented with the tests I run, or even meticulously measured from trusted sources.
I have a true passion for cupcakes, because I believe they represent everything that’s good in the kitchen: butter, sugar, cuteness, dedication and creativity. Everything in the right amount for one person.
I enjoy experimenting with these little ones, and finding out new ways do decorate them. When I have nothing better to do, I start researching and studying recipes, theories and decorations for cupcakes. Yeah, study, that’s right.
The blog is also a place for my second passion: photography. I’m that person who keeps looking for angles and shots while walking on the park. I also study the art of photography through websites and books.

The Name

Cupcakeando means, roughly, cupcakeing in Portuguese. The noun “cupcake” is in a verb tense that most well-schooled Brazilians hate because it means an action that will never stop. That’s precisely my intention. I don’t have any wish to stop my cupcake factory anytime soon, or even stop cooking in general. If I don’t have anymore orders, it will be for friends. If my friends get sick of it, it will be for my family. When my family says “ENOUGH”, it will be for myself (and maybe for my Siberian husky and my Pembroke corgi). Because that’s what I love to do and what makes me truly happy.

Copyright

All photos and texts on this website are produced by Cupcakeando, unless specified otherwise. They represent a lot of work and effort. In case you want to use any photo or text from this website, please make sure to link back to me or even get in touch with me before anything. I’ll be glad to help, but it’s important to give the proper recognition. :)

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