Monday, 21 de March de 2016

Cupcakes de cenoura americanos, versão 2

9 Comments

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  1. Gabriel
    22 de March de 2016 - 08:34

    Oi Ju, tudo bem?

    É muito fácil de acreditar em você que o show do Eminem foi o melhor. Mas me desfaleci em lágrimas vendo vídeos do show do Of Monsters and Men que eu perdi.
    Sobre os cupcakes: quero muito testar isso!!! E acho digno não usar recheio, pois tem alguns que dispensam mesmo. O seu de Red Velvet, a massa dele fica uma delícia, dá pra comer até mesmo sem cobertura!! kkk
    Beijos.

    • 11 de April de 2016 - 19:42

      Gabriel, também amo o de red velvet sem recheio, sem nada. Não sei porque colocar!

  2. Renata Neris
    22 de March de 2016 - 10:45

    O melhor show da minha vida foi do Pearl Jam. Também fui com amigos e foi perfeito! Na verdade, já tive alguns melhores shows na minha vida. Teve um da Teresa Cristina que eu até chorei tamanha singularidade daquela voz. É tão bom, né?

    Quanto os cupcakes de cenoura… sou viciada neles. Meu bolo de casamento foi de cenoura com ganache. Minha mãe e sogra quase enfartaram. Sempre foi o meu preferido. Desde criança.

    • 11 de April de 2016 - 19:43

      Renata, eu acho que aquela sensação de estar no meio de uma multidão de pessoas, todos cantando alguma música juntos, balançando juntos… é uma coisa muito bonita. Por um momento parece que não existe guerra ou problemas ou doenças, nada! Hahahaha alok das divagações!

  3. 24 de March de 2016 - 16:05

    Gostaria de receber receitas nesse e mail, obrigada.

  4. Raquel
    17 de April de 2016 - 22:11

    Eu fiz numa forma de bolo… E foi o melhor bolo que já comi! Obrigada!

  5. Fábiana
    24 de May de 2016 - 20:15

    Oi Ju, adoro suas receitas, estou começando nesse negócio de cupcakes e adoro experimentar suas receitas, elas são muito originais e deliciosas. Parabéns

  6. 18 de March de 2017 - 15:09

    Oi, Ju! Que cobertura linda!! Bem clarinha… qual é? Eu li o post, mas fiquei em dúvida… Aquela do cupcake de batata doce é mais amarela.

    Beijos!

    • 28 de March de 2017 - 17:05

      Dafne, é que a cor varia de acordo com a sua manteiga mesmo, além disso tem a própria edição da foto que, na época do cupcake de batata doce, eu não era muito profissional hahahaha. Mas é a mesma cobertura sim, pode confiar!

Juliana Morgado

I’m a journalist with more passions than time can allow me to have. I have found in the kitchen my paradise, my resting place after a long and exhausting day. It’s my addiction, really. Not only cupcakes but anything that I find interesting, challenging or fun to do. Despite the blog’s name, it’s not all about cupcakes. I love cooking risotto, of all kinds, and I simply love any recipe with cheese.

Cupcakeando’s History

I’m not sure when or why I started to cook. My memories are of my mother putting me in the kitchen and teaching Brazilian white rice and her awesome pomodoro sauce for spaghetti, with fresh tomatoes just the way only she can do. All I know in the kitchen I’ve learned by one way: practice. My recipes are created from my head and implemented with the tests I run, or even meticulously measured from trusted sources.
I have a true passion for cupcakes, because I believe they represent everything that’s good in the kitchen: butter, sugar, cuteness, dedication and creativity. Everything in the right amount for one person.
I enjoy experimenting with these little ones, and finding out new ways do decorate them. When I have nothing better to do, I start researching and studying recipes, theories and decorations for cupcakes. Yeah, study, that’s right.
The blog is also a place for my second passion: photography. I’m that person who keeps looking for angles and shots while walking on the park. I also study the art of photography through websites and books.

The Name

Cupcakeando means, roughly, cupcakeing in Portuguese. The noun “cupcake” is in a verb tense that most well-schooled Brazilians hate because it means an action that will never stop. That’s precisely my intention. I don’t have any wish to stop my cupcake factory anytime soon, or even stop cooking in general. If I don’t have anymore orders, it will be for friends. If my friends get sick of it, it will be for my family. When my family says “ENOUGH”, it will be for myself (and maybe for my Siberian husky and my Pembroke corgi). Because that’s what I love to do and what makes me truly happy.

Copyright

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